КОЛИЧКА
Празно
Ел. Поща
Парола
ТЪРСЕНЕ
ARAMA
Arama

КАРИЕРА

English Home успя за кратко време да се превърне във водеща марка в сектора на търговия на дребно с текстил и декорация за дома. От създаването си през 2009г. брандът предлага широка гама от качествени и елегантни продукти, които са произведени с помощта на екологични, здравословни и иновативни технологии.

English Home предлага на своите клиенти лесен достъп до продуктите чрез множество магазини и онлайн възможности за пазаруване. Марката се предлага в над 300 търговски обектa в Турция, Украйна, Гърция, Румъния, Полша, Азербайджан, Албания, Северен Кипър, Ирак, Русия и разбира се България.

Ако и Вие желаете да се присъедините към екип, в който ще работите с ентусиазъм, ще се учите работейки, ще се усъвършенствате научавайки, ще се гордеете, както със себе си, така и с разрастващата се организация, може да подадете своята кандидатура за работа на адрес info@englishhome.bg.

 

Продължавайки на englishhome.bg ваши лични данни може да бъдат събрани с "бисквитки". Те ще бъдат използвани само за целите, посочени в нашите Общи условия и в съответствие със законодателството.
Приемам