КОЛИЧКА
Празно
Ел. Поща
Парола
ТЪРСЕНЕ
ARAMA
Arama

СПОРАЗУМЕНИЕ ЗА КОНФИДЕНЦИАЛНОСТ

С цел осигуряване на по-добро обслужване на своите клиенти, ENGLISH HOME изисква от тях някои лични данни (име, възраст, интереси, електронна поща и др.).

Тази информация се съхранява на сървърите на ENGLISH HOME се използва само от ENGLISH HOME за изработване на специални промоционални предложения, свързани с потребителските профили и за класиране на нежеланата електронна поща. Информацията, придобита от потребителските формуляри за членство не се споделя с трети лица без разрешението на притежателя, не се използува извън предмета на дейността с търговска цел или тази информация не се продава.

ENGLISH HOME, с изключение на адресите  на електронната поща и личните данни в формулярите за членство, анализира и тълкува предпочитанията на посетителите според тяхното използуване на сайта. Тези статистически данни, които не съдържат лична информация, с цел осигуряване на по-специална и по-ефективна информация за клиентите на  ENGLISH HOME  могат да бъдат споделени (предоставени) с бизнес-партньорите на ENGLISH HOME.

Данните на клиентите могат да бъдат разкрити на официалните органи и организации само при поискване от тяхна страна по надлежен начин и в съответствие с приложимите задължителни разпоредби.

Достъп до всички данни, въведени в системата от страна на клиента може да има само клиентът и тези данни могат да бъдат променени само от страна на клиента. Не е възможно друг човек да достигне до тази информация и да я промени. В долната част на изпращаната от страна на  ENGLISH HOME електронна поща е отбелязано следното «Моля кликнете ако не искате да получавате информация за кампаниите». Кликнете тук и вие лесно ще излезете от списъка на всекидневно информираните клиенти на фирмата.

Информацията за вашите кредитни карти, която се изисква при плащане, с цел осигуряване на вашата сигурност, по никакъв начин не се съхранява в обслужващите сървъри на ENGLISH HOME или в сървъръте на фирмите, които я обслужват. По този начин, всички ваши операции във връзка с плащането се провеждат посредством интерфейса между банката и вашия компютър.

Продължавайки на englishhome.bg ваши лични данни може да бъдат събрани с "бисквитки". Те ще бъдат използвани само за целите, посочени в нашите Общи условия и в съответствие със законодателството.
Приемам