КОЛИЧКА
Празно
Ел. Поща
Парола
ТЪРСЕНЕ
ARAMA
Arama

https://englishhome.bg/f/logo/0/363_8c6f553aebba9ac67e1d712170251001.jpg

Нашата История

English Home за кратко време спечели възхищението на тези, които обичат своя дом и декорацията.От създаването си марката се стреми на достъпни цени да внесе актуалните тенденции във вашия дом. English Home предлага елегантните трендове от всеки нов сезон пречупени през класическия британски стил и внася спокойна, комфортна и уютна обстановка в жилищните пространства с помощта на country детайли. За вашата спалня, банята, дневна, кухня и детската стая можете да изберете богата гама текстил и декоративни аксесоари, за да създадете мечтания от вас интериор.

  • НАШАТА ЦЕЛ
  • НАШАТА ЦЕЛ
  • НАШАТА ЦЕЛ

НАШАТА ЦЕЛ

Целта на English Home е да създаде спокойна обстановка, в която вие ще прекарвате по-голяма част от времето си в работа, почивка, занимания с близките за вас хора, ще спите и ще мечтаете. Ето защо всеки продукт от колекцията на English Home е прецизно подготвен съобразно вашите нужди.

ЕКИП ОТ СПЕЦИАЛИСТИ В СВОЯТА ОБЛАСТ

English Home обещава жизненост и свежест за вашите стаи с нови продукти всеки сезон, които са едновремено качествени и с достъпни цени. Това се гарантира на първо място от дизайнерския екип на English Home, който следи за най-новите тенденции специално за вас. В същото време посредством обучените си търговски служители с усмихнати лица, марката предлага на клиентите си качествено обслужване.

ENGLISH HOME Е НАВСЯКЪДЕ

English Home разполага с повече от 200 магазина, разпространени в държави от Европа и Азия, като предлага на своите клиенти лесен достъп и възможности за онлайн пазаруване. Марката вече успешно присъства в Турция, Полша, Украйна, Албания, Азербайджан, Ирак,Северен Кипър, Грузия и разбира се България.

Свържете се с нас

В допълнение на всичко това, ние от English Home смятаме, че най-добрият начин за свързване са социалните медии. Посредством тях вие ще имате достъп до вдъхновяващи фотографии, лесно приложими съвети за декориране и информация за ексклузивни оферти.

Продължавайки на englishhome.bg ваши лични данни може да бъдат събрани с "бисквитки". Те ще бъдат използвани само за целите, посочени в нашите Общи условия и в съответствие със законодателството.
Приемам